AMEX

American Express hitelkártya

API

Egyéb technológiákkal készített weboldalához is gyorsan tudja integrálni rendszerünket, az API-n keresztül.

Authentikáció

Jogosultság ellenőrzés.

Azonnali terhelés

A fedezet ellenőrzése és a tranzakció jóváhagyása (authorizáció) után a kártyaszámlán azonnal megtörténik a terhelés is.

Átutalásos fizetés

A tranzakció ellenértékét bankszámláról indított utalással rendezheti.

BIG FISH

A Payment Gateway szolgáltatás tulajdonosa, webáruházakat és web-portálokat tervező, fejlesztő és üzemeltető cég.

Fizetési szolgáltató

Olyan cég (bank vagy pénzügyi szolgáltató) amelyik ügyfelének pénzforgalmi számlát nyit és vezet, teljesíti fizetési megbízásait, lebonyolítja fizetési forgalmát.

Havidíj

Minden hó első napján kiállított, az adott hónapra vonatkozó szolgáltatási díj.

Háromszereplős fizetés

Az ügyfél ilyenkor a fizetési adatokat (kártyaadat, számlaadat) közvetlenül a biztonságos banki felületen adja meg, ahová a Payment Gateway átirányította.

iOS / Android SDK

Mobiltelefonokhoz készített Payment Gateway implementáció.

Ismétlődő fizetés

Lehetővé teszi, hogy egy szolgáltatás vagy részletfizetés ismétlődő díja automatikusan megterhelésre kerüljön az ügyfél kártyáján, ha ezt a kártyabirtokos előzetesen jóváhagyta. Szolgáltatás esetén a terhelés addig történik adott periódusonként, amíg az ügyfél le nem mondja szolgáltatást. Részletfizetés esetén ez az utolsó részlet kiegyenlítéséig tart.

MasterCard

Összefoglaló név a MasterCard neve alatt kibocsátott bank- és hitelkártyákra.

Mobiltelefonos fizetés

Olyan szolgáltatás, amelyben a mobiltelefonra installált elektronikus applikáció (OTPay, Mastercard Mobile, MasterPass) vagy virtuális tárca (Barion) segítségével fizethet, akár bankkártya (vagy annak fizikai jelenléte) nélkül.

Payment Gateway

Egy egyszerűen illeszthető technikai megoldással biztosítja, hogy minél több fizetési lehetőség jelenjen meg az ön weboldalán vagy online áruházában.

Payment Gateway integrációs díj

A rendszer és fizetési szolgáltatói beüzemelésének, tesztelésének és élesítésének díja.

PHP SDK

Amennyiben PHP-ben van leprogramozva a weboldala, a PHP SDK (Software Development Kit) letöltésével segítjük a Payment Gateway beillesztését.

POS terminál

Olyan eszköz, amellyel egy bolt elfogadja a bankkártyás fizetéseket. A Payment Gateway virtuális POS terminált biztosít, így nem kell ilyen eszközbe beruháznia.

Professzionális online fizetési rendszer

Payment Gateway

SZÉP kártya

Széchenyi Pihenő Kártya

Utólagos terhelés

A bankkártya terhelése nem történik meg a fedezet ellenőrzése és a tranzakció jóváhagyása után azonnal, hanem ez egy előre meghatározott későbbi időpontban következik be (általában néhány napon belül).

Virtuális tárca

Az ügyfél a tárcáját elektronikus banki csatornákon keresztül tudja előzetesen feltölteni. Ezt követően, a tárcába belépve, az online fizetés során már nem szükséges kártya- vagy számlaadat illetve személyes adatok megadása.

VISA

Összefoglaló név a VISA Electron, VISA Classic és más VISA márkanév alatt kibocsátott bank- és hitelkártyákra.

Visszatérítés

A beterhelt összeget, vagy annak egy részét (ha a bank ezt engedélyezi)
a kereskedő vissza tudja küldeni ugyanarra a kártyára, amin az eredeti terhelés történt. Ez akkor hasznos, ha valamiért mégsem tud teljesülni a kifizetett megrendelés vagy szolgáltatás.

vPOS

Virtuális POS (eladói) terminál, mely online fizetéseket tesz lehetővé.

Webshop

Webáruház

Webshop modul

Amennyiben valamely nagyobb webshop keretrendszerrel üzemelteti a webáruházát, a megfelelő ingyenes webshop modul integrálásával szinte azonnal csatlakozhat rendszerünkhöz.